Sărbătoarea CrăciunuluiSĂRBĂTOAREA CRĂCIUNULUI 2017

Desfășurată îm Sala Multifunțională a Colegiului Național „Ana Aslan” Timișoara, în data de 21 de cembrie 2018, Serbarea de Crăciun a reunit elevii talentați ai școlii alături de spectatori -profesori, părinți, invitați- într-un spectacol de muzică, poezie, teatru, dansuri și colinde, menit să ne introducă în atmosfera magică a Crăciunului.
Trupa de Teatru „Aslăneștii” a susținut spectacolul „Exerciții de conversație”, adaptare după Eugen Ionesco, iar Ansamblul de Dansuri Populare „Junii Aslanului” a prezentat o suită de dansuri de câmpie din zona Banatului. Corul „Însiră-te mărgaritare”, coordonat de prof. Atena Irimescu și prof. Angelica Sîrbu au prezentat colinde tradiționale românești, iar Corul elevilor clasei a IX-a B, cordonat de prof. Loredana Bozeșan și prof. Viviana Stoia a oferit un colaj de cântece de Crăciun în limba engleză, dar și în limba franceză.
Versurile vibrante aparținând lui Octavian Paler au fost rostite de Paula Secoșan, clasa a X-a C, acordurile muzicale de W.A. Mozart au răsunat prin arcușul Deborei Cîmpan, clasa a XI-a D, iar balerina Marina Miron a făcut o demonstrație de grație și sensibilitate prin muzica lui P.J.Ceaikowsky. Valentina Mihu, clasa a IX-a D a interpretat o frumoasă colindă tradițională, Raul Obretin, clasa a X-a C a susținut un moment muzica de mare forță, iar momentul coregrafic jucăuș realizat de Lavinia Berariu și Claudia Pavel, clasa a XI-a C împreună cu Raul Stănescu, clasa a X-a C și Yazan Almsri, clasa a IX-a A, a creat o stare de bună dispoziție,

Prezentatori:
Andreea Băltărețu, clasa a XI-a C;
Patric Moise, clasa a XI-a D.

Organizatori:
Nicola Agavriloae, clasa a XII-a A;
Raul Obretin, clasa a X-a C;
Judy Ahmad, clasa a XI-a C;
Daniel Buna, clasa a XI-a D;
Eduard Laki, clasa a IX-a C;
Martin David, clasa a IX-a C.

Coordonator:
Prof. Cristina Mandae, consilier educativ.